نقد و بررسی قسمت ششم سریال «هزار و یک شب» | وقتی دنیای اسطوره‌ای وارد داستان می‌شود

  • کد خبر: ۳۸۵۴۶۵
  • ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۸
نقد و بررسی قسمت ششم سریال «هزار و یک شب» | وقتی دنیای اسطوره‌ای وارد داستان می‌شود
در قسمت ششم سریال «هزار و یک شب» بالاخره پای آشیان به دنیای اسطوره‌ای قصه باز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در قسمت‌های قبل با صحنه‌سازی قتل سمیر، نیلوفر از خانه فرار کرد و با طا‌ها همسفر شد. طا‌ها پیشنهاد داد که قاچاقی به ترکیه بروند و از همانجا پیگیر پیدا کردن آشیان هم می‌شود. درحالیکه نیلوفر خبر ندارد سمیر زنده است و قتل او فقط یک صحنه سازی بوده است. سروش به دیدن سمیر رفت و به او پیشنهاد داد که برای پیدا کردن نیلوفر همکاری کنند، اما سمیر قبول نکرد و سروش را تهدید کرد که اگر دوباره سر راه سمیر قرار بگیر از سر راه برش می‌دارد. نیلوفر و طا‌ها به استانبول می‌رسند. طا‌ها نیلوفر را به خانه خودش می‌برد و با او شرط می‌کند که اگر همکاری کند آشیان را پیدا می‌کند، اما نیلوفر خبر ندارد که طا‌ها در دزدیدن آشیان نقش داشته است.

در همین حین، زمان دختر‌های دزدیده شده را به دنیای اسطوره‌ای می‌برد، جایی که هنوز اسمش مشخص نیست و معلوم نیست که دختر‌های دزدیده شده چه سرنوشتی در آنجا پیدا می‌کنند. سایه هم همچنان در کما است و تلاش دکتر‌ها برای به هوش آوردن او بی‌نتیجه مانده است. به نظر نمی‌رسد که سمیر قصد جدی برای پیدا کردن نیلوفر داشته باشد و از آنجا که سروش برای پیدا کردن نیلوفر مصر است، باید منتظر تقابل این دو شخصیت در ادامه قصه باشیم. همچنین تنها کسی که به دنبال آشیان می‌گردد نیلوفر است و از آنجا که شخصی مانند طا‌ها او را در اختیار دارد در زمین او بازی خواهد کرد.

سریال «هزار و یک شب» از کرختی قسمت‌های ابتدایی درآمده است و با رخ دادن اتفاق‌هایی مانند سفر نیلوفر به استانبول و رسیدن آشیان به دنیای اسطوره‌ای نبض تازه‌ای پیدا کرده است. باید دید در قسمت‌های آینده روایت قصه این سریال چگونه پیش خواهد رفت.

منبع: سلام سینما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.